Kära hifi-vänner!

2016 har varit en prövningens tid med en omfattande vattenskada i butiken. Det var ett saltfilter till vår espressomaskin som sprang läck en fredagnatt i april. På morgonen var hela butiken en sjö. Skadan var värre än vi först befarade och vi var utan butik i 5 månader medan betongen torkades. Under tiden var lagret magasinerat bakom lås och bom. Vi tackar oss själva för den omfattande försäkring vi tagit men också tack till IF för den helt problemfria skaderegleringen och ersättning av ekonomisk skada. Lite luttrad är man ju och det finns mycket finstilt i försäkringsavtal. Men här gick det som tåget och nattsömnen har varit god under hela resan.
Hela sommaren gick till att förbereda mässan, ta hand om alla telefonsamtal och räkna ut hur i allsindar det skall gå till att starta två butiker ungefär samtidigt...
Uppackning i september:
.
.
Jag har i flera år letat lokal i Örebro och nu kom den. En hårt sliten hörnlokal som vi förhandlade en bra hyra till. 1 augusti fick jag nycklarna och under hela hösten har vi lagt nytt golv, målat, satt in fönster och dörrar, bytt markiser och kånkat prylar.
Formell premiär veckan före jul med mycket besökare på plats!
.
Samtidigt har vi som vanligt arrangerat mässa också. En trevlig tillställning som i år gick på Elite Park Avenue samt Scandic Opalen. Alla var med utom de sedvanliga gratisåkarna.
Besökarna var extra lydiga i år, kan det ha med rum 107 att göra månne?
Peter Lyngdorf fick priset Swedish Hifi Lifetime Achievment 
 
Massor av bilder och info om mässan ser du här
2016 lärde mig också att hålla mun. Det har visat sig vara extremt lönsamt.
Årets annons blev den här, som tjänade som intresseväckare för att vi faktiskt inte hade gått i konkurs, som många kollegor i branschen upplyst kunderna om.
.
Med det vill jag slutligen säga Gott Nytt År och god fortsättning. Och TACK kära kunder att ni återvänt, efter floden... Vi ses i Sävedalen - och i Örebro!