Technics SU-C700 Expand

Technics SU-C700

Technics

Ny

14 900 kr

inkl.

Digital stereoförstärkare i Technics Premium-sortiment

I Technics Premium-sortiment hittar du högtalarna SB-C700, nätverksspelaren ST-C700 och den här läckra, retroinspirerade och välljudande stereoförstärkaren. SU-C700 är en fullt digital förstärkare som förstärker högupplösta signaler utan att någon distorsion sker mellan ingångs -och utgångssteg till högtalarna.

Technics har utvecklat en jitter-reducerande krets kallad Jeno och faskalibreringsfunktionen LAPC. Förr använde Technics batteriström för lågbrusig förstärkning i analoga förstärkare. Här har de använt samma teknologi för att förbättra digital klockprecision, vilket gör ljudet mer definierat.


JENO DIGITAL ENGINE

Förstärkarens JENO Digital Engine (Jitter Elimination and Noise-shaping Optimization) eliminerar störande jitter och sänker brusnivån. En batteridriven klockgenerator reducerar jitter i det lågfrekventa frekvensspektrumet och en samplings-omvandlare reducerar jitter i det höga spektrumet.


LAPC FASKALIBRERING

Technics egenutvecklade faskalibreringsfunktion LAPC (Load Adaptive Phase Calibration) hjälper till att balansera ut ojämna högtalarlaster. Detta gör att förstärkaren får ut så mycket som möjligt ur högtalarna. Resultatet är ett ljud med bättre fokus, rymd och definition.


KONSTRUKTION OCH DESIGN

Den kraftfulla, snabba transformatorn ger förstärkaren en jämn och tyst strömförsörjning utan störningar. Detta märks särskilt tydligt när man spelar dynamisk och krävande musik. SU-C700 ryms i ett vridstyvt aluminiumkabinett och har en chassikonstruktion med dubbla metallplattor. Konstruktionen är symmetrisk och på panelen finns de klassiska stora VU-mätarna med vit LED-bakbelysning.


KOPPLINGSMÖJLIGHETER OCH FORMATSTÖD

SU-C700 är utrustad med tre koaxiala S/PDIF-ingångar, en optisk TosLink, en analog RCA-ingång och Phono MM. Det finns även en asynkron USB-DAC för att ansluta till en dator. Vill du koppla till hörlurar finns ett hörlursuttag. Eftersom SU-C700 är en digital förstärkare finns det en A/D-omvandlare (analog-till-digital-omvandlare) som gör om en analog signal via RCA till digital 192kHz/24-bit PCM-signal.

Välkommen in på en kaffe

Hificonsult är en av landets största butiker för bättre hifi-utrustning

Jag förstår

Vi använder cookies för inloggning och kundkorg