QRS Upgrade Supernova Expand

QRS Upgrade Supernova

QRS

Ny

Supernova finns i 3 grundversioner, den sista, Evo 3 i två nivåer.

Lämna in dina Supernova 1 (version 1) eller Supernova Elite (version 2) och få dem moddade till Evo 3 eller Evo 3 LE!

Mer detaljer

0 kr

inkl.

2005: Supernova 69 000kr vilket senare blev 75 000kr Den första Supernovan var en smula enkel i diskanten och hade Transparent 14-2 kabel på rulle internt jämte bra men normal hifi-kvalitet på delningsfiltret.Du känner igen den på att diskantelementethar har en utåtstående pigg i mitten, en s k ringradiatordiskant. För att hjälpa det elementet hade vi också gjort en rund aluminiumplatta bakom den med "QRS" på.

2007: Supernova Elite  89 000kr är andra generationen. Här är den mycket finare Scan Speak-diskanten monterad och såväl internkablage som delningsfilter har tagit en stort steg uppåt i kvalitet. En Elite har oftast - men inte alltid - en svart rund platta runt diskantdomen.

2012: Supernova Evo 3 LE  95 000kr (i praktiken blev alla av sista generationen LE-typ) är sista generationen och här har alla säkerhetsbälten blåst av fullständigt. Internkablage och delningsfilterkomponenter hittar du möjligtvis i konstruktioner för 300 tusen om ens det. Evo 3 LE har speakon-kontakt mellan topp och bas, runt diskanten kan du hitta både aluminiumplattan och den svarta plattan. Terminalerna på baksidan är av den finare typen, svarta och lite mer greppvänliga

Välkommen in på en kaffe

Hificonsult är en av landets största butiker för bättre hifi-utrustning

Jag förstår

Vi använder cookies för inloggning och kundkorg