Furutech FI-E38 (G)v Expand

Furutech FI-E38 (G)v

Furutech

Ny

970 kr

inkl.

Minutiöst kvalitetstänkande är en stor del av att lyckas med produktutveckling. Furutech sätter fokus på varje komponent i överföring av ström och signal. Detta gör man genom att använda sig av optimala lösningar för välkända problem som kontaktresistans, skärmning av EMI och RFI och jordning. Man använder de bästa tillgängliga materialen och tillverkningsprocesser.

Furutech kallar detta för ”Furutech Pure Transmission Philosophy”.

I FI-E38 har Furutech använt många av de erfarenheter man samlade på sig under arbetet med FI-50 serien. Alla metalldelar är omagnetiska och består av koppar eller brons.

Kroppen som består av glasfiberarmerad nylon innehåller kolpartiklar som absorberar vibrationer och resonans. Höljet är tillverkat i grön polykarbonat.

Dragavlastningen består av en stor metallbåge som greppar stora kablar. Med kontakten medföljer ett mellanlägg i metall och två i nylon, vilka gör att man säkert får grepp om små som stora kablar. Detta minskar mekanisk och elektriskt inducerad distorsion.

Ledarna hålls i ett fast grepp av Furutechs patenterade krökta kabelkämmor som tackvare sin form maximerar anläggningsytan och ger ett ökat grepp om ledarna. Kabelklämmorna är direkt kopplade till kontaktstiften i ren (α) koppar som är pläterade med 24K guld.

Furutech Floating Field Damper System ser till att alla icke spänningsförande metalldelar och skruvar är jordade och hindrar därmed elektromagnetiska störningar.

Kontakttyp Schuko
Basmetall Ren koppar
Ytmetall Guld
Kön Hane
Längd 90,5 mm
Kabeldiameter 6,6 - 17,5 mm
Belastbarhet 16 A / 250 V
Diameter 39,6 mm
Max kabelarea 5,5 mm²
Anslutning Skruv

Välkommen in på en kaffe

Hificonsult är en av landets största butiker för bättre hifi-utrustning

Jag förstår

Vi använder cookies för inloggning och kundkorg