Furutech FT-SWS NCF (R) Expand

Furutech FT-SWS NCF (R)

Furutech

Ny

1 995 kr

inkl.


Från 93 kr per månad.
  • 694 kr - Dela upp betalningen på 3 månader (räntefritt)
  • 362 kr - Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt)
  • 195 kr - Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt)
  • 112 kr - Dela upp betalningen på 24 månader (räntefritt)
  • 121 kr - Dela upp betalningen på 24 månader
  • 93 kr - Dela upp betalningen på 36 månader
Wasa Credit
Förhandsbesked om kredit för köp hos Hificonsult

Ingen kedja är starkare än dess svagaste länk och detta är något som ibland glöms bort när det kommer till strömförsörjning. När man sätter in en grov och tung strömkabel i anläggningen är det viktigt att se till att uttaget i väggen orkar med att hålla kabeln på plats.

Furutech FT-SWS (R) är ett vägguttag med rodiumpläterade kontaktbleck och kolfiberdämpad täckplatta. Nu har det kommit en ny generation av detta populära uttag.

Kontaktkroppen i FT-SWS NCF (R), som håller alla delar på plats och isolerar dem från varandra är uppbyggd av glasfiberarmerad nylon och i den nya genarationen har man dämpat den med keramiska partiklar och pulveriserat kol i nanostorlek samt ett "aktivt" dämpmaterial, NCF.

NCF-pulver eller Nano Crystal² Formula är ett kristallint material som har två "aktiva" egenskaper. Dels så genererar det negativa joner som elimenerar statiska laddningar och dels så konverterar det vämeenergi till långt infrarött ljus. Dessa egenskaper gör NCF till ett idialiskt material för elektrisk och mekanisk dämpning.

Kontaktblecken i FT-SWS NCF (R) består av 0,5 mm tjock, rodiumpläterad, ren koppar och de greppar stickproppens stift under hela 8 mm. För att se till att hålla fast stickproppen så bra som möjligt, utan att för den delen göra det svårt att sticka i eller dra ur den, använder Furutech en fjäder som hjälper de långa blecken att klämma fast stiftet.

Kabeln ansluts med Furutechs patenterade skruvfastsättning som tar kablar upp till 5,5 mm² och ökar kontaktytan med ca 17% jämfört med en vanlig fästskruv. (se illustration i det engelska databladet)

Kontaktdelen är monterad i en stålplatta av standardtyp med fästklor och hålbild som passar i vanliga väggdosor.

Täckplattan på FT-SWS NCF (R) är gjuten i en Zink-Magnesiumlegering som sedan har dämpats med kolfiber. Allt för att stickproppen skall sitta så stabilt som möjligt.

Kontakttyp Shuko
Basmetall Ren koppar
Ytmetall Rodium
Kön Hona
Max kabelarea 5,5 mm²
Bredd 95 mm
Höjd 95 mm
Djup 45,9 mm

Välkommen in på en kaffe

Hificonsult är en av landets största butiker för bättre hifi-utrustning

Jag förstår

Vi använder cookies för inloggning och kundkorg