Ny Transparent Plus G5 Expand

Transparent Plus G5

Transparent

Begagnad

Inbytta ett par begagnade Plus G5, (2014-2022)

som nya

3 meter, banan-banan

Nypris idag (G6) 19 600kr

Mer detaljer

8 900 kr

inkl.

Detta är på alla sätt fortfarande en modern och up to date kabel bland alla övriga som fokuserar på materialval (supersilver, extremkoppar osv) eller ingenjörstext (hoppande elektroner, ljusets hastighet) eller att man uppfunnit hjulet på nytt...

Ursäkta den smått ironiserande texten, man blir väldigt mätt efter några år på säljtexter för kablar.

Transparent har i flera decennier jagat en kabel som inte hörs. Som är klangneutral (tänk efter en stund på följderna av att välja en tonkontroll-kabel som är "ljus" eller "mörk" men saknar justeringsratt). Som låter all dynamik, småskalig som våldsam, komma fram. Samt ger full 3D-effekt om det finns på inspelningen.

Denna generation 5 Plus är en av de mest sålda och håller fortfarande ställningarna. För begagnatpriset är den alltid ett säkert köp.

Och ... via Transparents upgrade-program får du 13 700kr för denna i inbyte om du går UPP till en ny Super G6. Upgradeprogrammet har vi jobbat med i 20 år och det syftar till att behålla kunderna i Transparentfamiljen när det är dags att välja ny kabel efter några år. Transparent själva finansierar programmet och det har visat sig framgångsrikt då de som lånar hem en ny generation (kostar inget) oftast inser att jo, Transparent ligger fortfarande före och det lönar sig att hålla kvar i märket. Både ekonomiskt men framförallt ljudmässigt!

Välkommen in på en kaffe

Hificonsult är en av landets största butiker för bättre hifi-utrustning

Jag förstår

Vi använder cookies för inloggning och kundkorg