Powerisolator Reference G5 Expand

Powerisolator Reference G5

Transparent

Ny

En av världens bästa strömrenare! Du köper den för ljudförbättringen. Men100% åskgaranti ingår!

Mer detaljer

139 000 kr

inkl.

Vi har sålt Transparents Powerisolators sedan år 2000. Då hette de PI 4, PI 8 och PI XL. Svårigheten med att rena ström och få ett överspänningsskydd är att göra båda utan att strömreningen degraderas. Precis som med analoga kablar t ex så hjälper en tuff metallskärm mot högfrekvent slask, dvs skärmningen fungerar. Men musiksignalen ändras och för varje meter kabel ändras den mer. Och inte till det bättre...
-
Att göra ett överspänningsskydd är på ett sätt ganska enkelt men inga av de "vanliga" lösningar som finns på marknaden tar ens minsta hänsyn till Hifi eller musiksignal. PSU till datorer, dubbeltrafo med lindning 1:1 för laboratoriebruk som fanns förr osv skapar alla ett skydd mot högfrekvent slask och spikar i strömmen. Men samtliga ger effekter du absolut inte vill ha i din musikanläggning.
-
Transparents Powerisolator är utvecklade för att klara både rening samt skydd. Kompromisslöst.
-
I G5-utförande är Powerisolatorn på sedvanligt Transparent-manér ytterligare förfinad och förbättrad. En RPI G5 är till skillnad från förra generationen konstruerad av polymermaterial och internt fylld med dämpmassa. Strömreningen på insidan ligger helt parallell, inget ligger i vägen för "signalen". Vi har synnerligen kritiskt lyssnat efter dynamikreducering och nej, den finns helt enkelt inte där. Sätt alltså även ditt slutsteg via RPI G5! (sagt av de mest dynamikkänsliga lyssnarna i det här landet...Det FINNS nästan inga mojänger som inte reducerar dynamiken)
-
RPI G5 har fyra powerbanks under locket. Separera din anläggning klokt så smutsar alltså inte en digital källa ned ett phonosteg t ex.
-
Åskgarantin är helt unik i världen. Har du hela din anläggning kopplad via en RPI G5 har du också en hundraprocentig åskgaranti. Inga långa dokument med text från amerikanska försäkringsbolag, ingen självrisk, ingen limit på hur fin anläggning du har. Insidan rymmer en trippelfungerande överspänningsteknik där de olika nivåerna går in beroende på hur stor strömspik som når apparaten. I värsta scenariot, dvs en åsksmäll rätt in ditt hus elsystem, så fixar en RPI G5 det också. Garanterat. Enda kravet är att du köpt maskinen via godkänd kanal och har haft hela anläggningen inkopplad.
-
 
Funderar du över att det sitter uttag för KAT 6-kabel, alltså ethernet, kan vi berätta att i det längsta försökte vi undvika frågan helt. "Alla" vet ju att det bara är ettor och nollor i den signalen, alltså kan man inte göra något med olika kablar där. Vi är nu helt överbevisade om att en ethernetkabel är en elektrisk kabel. Det går en elektrisk signal igenom och alltså kan kabeln göras bättre eller sämre. Signalen är utsatt för både kabeln själv samt omgivande störningar. Efter lyssning är vi till och med förvånade över hur mycket det där gjorde...  (det finns ingen signal som består enbart av fiktiva "ettor" och "nollor" lika lite som att det rinner gröna och blå pingisbollar i kabeln. Eller växelvis dur- och mollackord, eller växelvis "ångest" och "glädje". Signalen är elektrisk. Elektrisk. Elektrisk.)
-
Bonus: Koppla din proj eller 4K-skärm in i en RPI G5 och se vad som händer med bildkvaliteten, räkna med omkalibrering! :-) 
-
 PERFORMANCE
  • Reduces noise to reveal all the subtle detail and nuance of music and films.
  • Full dampened carbon fiber construction controls vibrations and eliminates electromagnetic field constriction for untethered dynamics.
  • Power factor correction controls phase shift for superior tonal fidelity.
  • Power factor correction controls phase shift for superior tonal fidelity.
  • No current limiting — preserves the soul of the music and enables your system to breathe dynamically.
  • Provides instantaneous surge protection for components, multiple sources, and networks.
  • LED indicators for power and protection circuits.
  • LED indicator warns line fault if AC wall outlet is wired incorrectly.

Välkommen in på en kaffe

Hificonsult är en av landets största butiker för bättre hifi-utrustning

Jag förstår

Vi använder cookies för inloggning och kundkorg