I somras hände en sak som jag tänkte berätta om. Per som nu driver Hificonsult Sävedalen la en order på en Transparent-kabel. Han hade fått ordern på mail av en kille som skulle hämta den i butiken när den kommit.  Killen hette Andersson eller Svensson eller något liknande.

Jag skickar kabeln till Per och det går någon vecka. Sedan ringer Per en eftermiddag och berättar enligt följande: "Nu var kunden och hämtade kabeln han beställt". -OK, vad bra. "Vet du vem det var?" -Nej? "Det var X!" - Våran X? "Ja, han hade beställt kabeln under falskt namn"

Här någonstans börjar man ju undra vad det är som pågår. X har hjälpt oss i flera år i butiken och kommit en gång per år och servat en anläggning. De senaste åren har han varit osynlig men man tänker att han har väl fullt upp med familj eller så handlar han sin Hifi någon annan stans. Det är ju ett fritt land.

Nu hade han då beställt en kabel under ny mailadress och falskt namn. Orsaken var att jag - Sladd - var en "lömsk" jävel och har säkert riggat så att jag kan läsa Pers mail. -Eh...? Va?? Och det var väl ungefär vad Per sa också. I en timme gick X på med att jag var falsk, lömsk, opålitlig, att jag lurat folk osv osv. Per är ganska chockad när han ringer och vi pratar en stund och kommer fram till ungefär vad som måste ha hänt.

Uppenbarligen har han handlat i trollfabriken och spenderat tid där. Scenariot måste alltså vara såhär då: Sladd säljer Hificonsult Sävedalen till Per. Sedan riggar han så att han kan läsa alla mail som kommer in till Sävedalen. Syftet med det är såklart att ta alla kunder från Per. Dubbel vinst, Typiskt sladd.

Ungefär så.

Ha en trevlig helg!

mvh

Sladd