Vinylverkstaden Expand

Vinylverkstaden

Hificonsult har hjälpt kunder med analogt ljud i mer än 40år. Vi har erfarenheten, lusten och kunskapen att ta hand om din grammofon för service, renovering och injustering.

Mer detaljer

Hificonsult har hjälpt kunder med analogt ljud i mer än 40år. Vi har erfarenheten, lusten och kunskapen att ta hand om din grammofon för service, renovering och injustering. Ofta är det en god idé, såväl ekonomiskt som ljudmässigt att låta trotjänaren spela vidare. Efter ett besök i vår vinylverkstad är den genomgången så som tillverkaren anvisat, rätt olja i lager, rätt remmar och framförallt: en korrekt injusterad pickup som passar aktuell arm.

Vår analoge specialist har flugit runt jorden och hjälpt kunder i Singapore, Rom, Frankfurt, Hong Kong, New York, Los Angelese med flera med uppdraget att injustera deras vinylspelare.

Välkommen du också. Vi tar löpande emot spelare och ger förslag på pickuper, ger kostnadsförslag på renoveringar eller utför helg enkelt en service till fast pris.

Låter det för avancerat? Det är de inte. Vi har gjort kunder lyckliga med enklare spelare som t.ex. Dual 505, Thoréns i många varianter och Pinoeer, Mikro Seiki m fl.

Sa någon miljövänligt? Det miljövänligaste alternativet är alltid att låta produkten få ett långt liv!

Dom som har en tyngre anläggning kan vara säker på att vi tar hand om din spelare på bästa sätt, vare sig det är en tangential, luftlagrad eller med flera armar på.

Än har vi inte gått bet på en enda service/renovering och vi ämnar hålla den kvaliteten!

Prisexempel

Rembyte 300-600:- beroende på rem. 300:- för standardrem.
Injustering 1500:- för en full size (med alla justeringsmöjligheter)  750:- för en enklare  (halva priset på all injustering om du köper ny PU hos oss)
Serivce, övrigt 600.- per timme

Välkomna!

Välkommen in på en kaffe

Hificonsult är en av landets största butiker för bättre hifi-utrustning

Jag förstår

Vi använder cookies för inloggning och kundkorg